SUNERGIA kļūst par oficiālo DAH Solar izplatītāju

SUNERGIA DAH solar pārstāvis
SUNERGIA DAH solar pārstāvis

Mēs priecājamies paziņot, ka esam kļuvuši par oficiālo DAH Solar pārstāvi Baltijas valstīs. Šis solis nozīmē ne tikai jaunu sadarbību, bet arī papildus piekļuvi augstas klases saules paneļiem mūsu klientiem.

Par DAH Solar

DAH Solar ir dibināts 2009.gadā un ir viens no vadošajiem saules paneļu ražotājiem pasaulē. 

Tas specializējas saules paneļu izstrādē un ražošanā, piedāvājot plašu augstas efektivitātes monokristālisko un polikristālisko saules paneļu klāstu, ieskaitot N-tipa saules paneļus, kas ir pazīstami ar savu īpaši augsto efektivitāti. Uzņēmums izceļas ar inovatīvu pieeju saules enerģijas tehnoloģiju attīstībā, ieviešot PERC šūnas, divpusējos paneļus, pilnekrāna (Full Screen) PV moduļus un citus progresīvus risinājumus. Šīs tehnoloģijas ļauj DAH Solar produktiem sasniegt izcilu enerģijas ražošanas efektivitāti un nodrošināt ilgtspējīgus risinājumus saules enerģijas projektiem visā pasaulē.

DAH Solar produktu līnijas un tehnoloģijas

DAH Solar piedāvā vairākas saules paneļu produktu līnijas, katra ar savām priekšrocībām:

N-tipa saules paneļi: DAH Solar N-tipa paneļi izmanto N-tipa silīciju, kas nodrošina augstāku efektivitāti un zemāku degradāciju laika gaitā salīdzinājumā ar tradicionālajiem P-tipa saules paneļiem. Šie paneļi ir īpaši efektīvi zema apgaismojuma apstākļos, kas padara tos piemērotus reģioniem ar mazāk saules stundām.

Divpusējie (Bi-facial) saules paneļi: Divpusējie saules paneļi spēj ražot elektrību gan no priekšpuses, gan aizmugures, atstarojot gaismu uzņemot saules starus. Šāda veida saules paneļi nodrošina līdz 30% lielāku enerģijas ražošanu (perfektos apstākļos) salīdzinājumā ar standarta paneļiem, pateicoties papildu enerģijai, kas iegūta no aizmugures. 

Full Screen PV moduļi: Full Screen PV Module no DAH Solar ir bezrāmja dizaina saules paneļi, kas novērš ēnojuma un putekļu uzkrāšanās problēmas ap paneļa malām, tādējādi uzlabojot enerģijas ražošanu un samazinot nepieciešamību pēc saules paneļu tīrīšanas. Šis dizains arī padara šo saules paneļus estētiskākus un palielina to ilgtspējību, samazinot mehāniskās bojājumu iespējas.

DAH Solar ir spēris nozīmīgu soli savu produktu inovācijā, nomainot tradicionālo 5 mm rāmi uz jauno bezrāmja dizainu, ko sauc par “Full Screen PV Module”. Šis jaunievedums ir īpaši svarīgs, jo tas novērš vairākas problēmas, kas saistītas ar putekļu un netīrumu uzkrāšanos uz saules paneļa virsmas, kas iepriekš radīja elektroenerģijas ražošanas zudumus.

“Full Screen PV Module” dizains izceļas ar tā spēju samazināt putekļu ēnojumu, kas ievērojami uzlabo moduļa efektivitāti. Pētījumi liecina, ka parastie moduļi ar 5 mm rāmi un stiklu, putekļu ēnojuma dēļ ik gadu var zaudēt līdz pat 70,000+ kWh enerģijas 1 MW lielā saules enerģijas stacijā. Putekļu ēnojums veidojas, jo netīrumi un putekļi, ko noskalo lietus, tiek savākti pie saules paneļa apakšas, veidojot ēnojuma joslas. Šīs joslas bloķē saules starus, kas samazina katra saules paneļa spēju ražot elektroenerģiju.

Turklāt tradicionālais rāmis apgrūtina ūdens aizplūšanu no saules paneļa virsmas, kas veicina mitruma uzkrāšanos un var izraisīt bojājumus ilgstošākā periodā. “Full Screen PV Module” bezrāmja dizains nodrošina, ka lietus ūdens brīvi aizplūst no saules paneļa virsmas, tādējādi samazinot netīrumu uzkrāšanos un uzlabojot kopējo moduļa uzticamību un ilgmūžību.

Šie uzlabojumi padara “Full Screen PV Module” par izcilu izvēli tiem, kas meklē vizuāli pievilcīgus un tehniski progresīvus saules paneļus. Šis jaunais dizains ne tikai uzlabo estētiku, bet arī palielina enerģijas ražošanas efektivitāti un ilgtermiņa rentabilitāti, kas ir būtiski svarīgi gan mājsaimniecībām, gan lielākiem komerciāliem projektiem. 

PERC tehnoloģiju saules paneļi: PERC (Passivated Emitter Rear Cell) tehnoloģija ļauj uzlabot saules paneļu efektivitāti, pievienojot pasivizējošu slāni šūnas aizmugurē. Tas samazina elektroenerģijas zudumus un uzlabo kopējo paneļa efektivitāti. PERC paneļi nodrošina lielāku enerģijas ražošanu pat zemas gaismas apstākļos, padarot tos par efektīvu izvēli dažādos klimata apstākļos.

Katrs no šiem produktiem atspoguļo DAH Solar apņemšanos sniegt tirgū inovatīvus un augstas kvalitātes saules enerģijas risinājumus, kas atbilst mūsdienu klientu vajadzībām un ģeogrāfiskām prasībām.

DAH solar ražošana

DAH Solar lepojas ar plašu augstas efektivitātes saules paneļu klāstu, kas ir īpaši izstrādāti, lai apmierinātu gan mājsaimniecību, gan komerciālās un industriālās vajadzības:

Saules paneļi mājsaimniecībām: DAH Solar galvenais produkts privātmājām ir 440W līdz 510W N-tipa saules paneļi, kas nodrošina augstu efektivitāti un enerģijas ražošanu. Pieejami gan standarta, gan pilnekrāna saules paneļi.

Saules paneļi komerciālajiem un industriālajiem projektiem: DAH Solar piedāvā arī 550W līdz 700W N-tipa divpusējos saules paneļus, kas ir ideāli piemēroti lielāka mēroga komerciālajiem un industriālajiem projektiem. Šie moduļi maksimizē enerģijas ražošanu, izmantojot abas paneļa puses, un ir īpaši efektīvi apstākļos ar zemām gaismas intensitātēm.

Šie specifiskie produkti nodrošina mūsu klientiem piekļuvi tehnoloģijām, kas ne tikai uzlabo saules enerģijas efektivitāti, bet arī piedāvā pielāgojamas iespējas atbilstoši viņu individuālajām vajadzībām un projekta prasībām.

Mēs esam priecīgi par šo jauno sadarbību un ticam, ka tā ļaus mums vēl labāk apmierināt mūsu klientu vajadzības saistībā ar saules enerģijas risinājumiem. Sazinaties ar mums, lai saņemtu konsultāciju un uzzinātu kuru no DAH Solar saules paneļiem ir piemērotākie jūsu vajadzībām. 

Nosūtiet mums e-pastu, lai saņemtu piedāvājumu

Lai mēs spētu jums sniegt precīzu atbildi ātrāk, lūdzu norādiet, kur vēlaties uzstādīt saules paneļus, saules paneļa uzstādīšanas pozīciju, plānotās vietas izmēru un pašreizējo ikmēneša elektroenerģijas patēriņu. Ja plānojat uzstādīt saules paneļus uz jumta, lūdzu, norādiet jumta veidu un leņķi.